| Pasirinktos temos antraštė | Autorius | Data |
|---|---|---|
Plieniniu stampariku kaldinti negalima. |
(ID: 0) | 2005-07-21 |
| Plieniniu stampariku kaldinti negalima, o auksinius matyt galima ,jei neuzdrausta. | ||
| Antraštė | Autorius | Data |
|---|---|---|
| Re: | d***s@y***o.com (ID: 4752) | 2008-01-07 |
| "bus darbo endodontams ir periodontologams" ir chirurgams, nes nepaslaptis kad daugelį išgedusių dantų, padengtų "kibirais", beliek išraut - ir kas gaunasi iš to "taupymo"? | ||
| RE: | d***u@y***o.com (ID: 5104) | 2005-07-21 |
| Taip jau yra kaip yra.kazkada esu minejes del stampofkiu ir darbo su neturtingais klientais.dirbkit,kol neuzleket ant tu paciu.*vargeteliu* su ju skundais i organus.paskui tik nedejuokit.ner to blogo,kas neiseitu i gera,darykit tuos kibirus,tegu sau smirsta viskas po jais,bus darbo endodontams ir periodontologams. | ||
| RE: | (ID: 0) | 2005-07-21 |
| Chebryte, gal jau laikas butu pereiti prie civilizuoto protezavimo? Kaip ne kaip gydote zmones, o ne sunis... Suprantu nenumaldoma iprocio galia daryti "taip, kaip visada". Sunku keisti savo pacientu rata ir savo darbo kokybe. Bet supraskite viena dalyka - anksciau ar veliau teks atsisakyti "stampariku". Kuo veliau tai suprasite, tuo i "seklesne" rinka istosite, t.y. mazesne mokios rinkos dali paimsite. Tarpinei linkiu sekmes ir geru pacientu ! Stenkis gyvenime issiversti savo jegomis - be tarpininku.... | ||
| to ars Kiek imi uz tarpininkavima rumams. Turiu geru pasiulymu. Paskubek kol dar laikas | ||
| To Piktam veidui Ar cia jau gulbes gieme? Turiu minty, kad nieko nebesitiki. Kam ir kokius pasiulymus esi pateikes? Mielai bandyciau patarpininkauti, jei taip niekur nesiseka. | ||
| Esu rumu narys , nes buvau priverstas juo tapti.O mano pasiulymai jiems atrodo niekam verti, mat yr svarbesniu reikalu.Is rumu nieko gero nesitikiu. | ||
| Del darbo su auksu : jei turi leidima/licencija dirbti su tauriaisias metalais ,manyciau,gali stampuoti. Jei neturi - gali uztrumpint pagal keleta straipsniu :) | ||
| to ars, Bet gi valdiskose tie patys odontologai dirba, tik uz fiksuota atlygi. Dasidurti juk reikia. Nejaugi dabar juos stukalinti, juk nepaslaptis, kad ir mes privatus ne sventi. Tad siulymas butu pradeti nuo saves. | ||
| Ar p.v. esi Rumu narys? Jei taip, turi pareiga ir teise kreiptis i savo skyriaus vadova su pasiulymais. Neabejoju, kad geri pasiulymai bus ne tik isgirsti, bet ir igyvendinti. | ||
| Vienoje Vilniaus poliklinikoje stampariku konvejeris, finansuojamas ligoniu kasu.Gal reikia Rumams aiskinamaji laiska ligoniu kasoms nusiust. | ||
Žinutes gali rašyti tik registruoti vartotojai.
Odontologija.com | Visos teisės saugomos. El. paštas: info@odontologija.com