| Pasirinktos temos antraštė | Autorius | Data |
|---|---|---|
Del odontologo padejejo darbo... |
v***s@s***a.lt (ID: 3255) | 2005-11-11 |
| Sveiki daktarai! klausimas toks: ar odontologijos studentas po triju kursu gali dirbti padejejo darba? jei taip, tai ar pavyktu gaut toki darba uzsienyje (US ar UK)? koks ten ju atlyginimas (cia kas dirba uzsienyje, tai gal ir zino)? nezinau ar cia gera mano ideja isvaziuot vidury studiju, bet vis tik idomu ir gal visai nebloga patirtis butu... | ||
| Antraštė | Autorius | Data |
|---|---|---|
| del darbo Vokietijoje | p***6@d***s.lt (ID: 305) | 2011-06-04 |
| O kaip del isidarbinimo Vokietijoje,turiu kvalifikacijos pazymejima,bet neturiu licenzijos,turiu pusantru metu darbo patirti. gal kas zino kokie dokumentai reikalingi dirbti toje salyje? Aciu uz atsakyus | ||
| darbui su rentgenu | e***a@y***o.com (ID: 1152) | 2010-04-14 |
| ar imanoma rasti kursus kaip dirbti su rentgenu neturint med. ishsilavinimo? | ||
| ieskau darbo Airijoj | a***s@a***o.lt (ID: 2809) | 2008-03-05 |
| sveiki , gal kam reik gydytojo odontologo Airijoje, turiu darbo patirties, sugebu dirbt ta darba, anglu kalba silpna. jei kas susidomejo lauksiu skambucio +353858105816 | ||
| del licencijos | s***e@h***l.com (ID: 4972) | 2006-01-20 |
| US dirbti odontologo padejeju licencijos nereikia, bet norint dirbti legaliai reikalingas darbo leidimas. | ||
| Reikia licencijos | o***a@c***s.lt (ID: 4025) | 2005-11-28 |
| Manau kad betkokiam legaliam darbui uz kuri butu mokamas atlyginimas , yra reikalinga licencija | ||
| na, tai pakartosiu dar syki.... | v***s@s***a.lt (ID: 3255) | 2005-11-12 |
| klausiau, gal zinote ar gali odontologijos studentas po trecio kurso dirbti padejeju? ar gautu toki darba uzsienyje ir kokie ten atlyginimai (US ir UK)? | ||
| nesuprantu, kodel nerodo mano pasisakymo... kazko as cia nesuprantu... | v***s@s***a.lt (ID: 3255) | 2005-11-12 |
| nesuprantu, kodel nerodo mano pasisakymo... kazko as cia nesuprantu... | ||
Žinutes gali rašyti tik registruoti vartotojai.
Odontologija.com | Visos teisės saugomos. El. paštas: info@odontologija.com