odontologija.com

Apklausa

Kokių kursų ir seminarų jums šiuo metu reikėtų ?

Rezultatai

Forumas

Pasirinkta forumo kategorija: Darbas užsienyje

Pasirinktos temos antraštė Autorius Data

darbas Skandinavijos salyse

s***e@g***l.com (ID: 4848) 2009-04-07
Gal kas galit padeti isidarbinti Skandinavijos salyse ar suteikti informacijos kaip odontologui isidarbinti ten.Gal kas turit patirties sioje srityje?Prasau padeti
Antraštė Autorius Data
..darbas skandinavijoje... m***6@h***l.com (ID: 1501) 2011-12-14
Gyvenu danijoje 11 metu. Baigiau dantu techniko mokykla Danojije, moku puikiai kalba. O darbo negaliu rasti. Manau kad uzsenieciui, visoje skandinavijoje be kalbos, darbo rasti be sansu.
darbas Danijoje i***e@y***o.uk (ID: 1284) 2011-11-29
Esu burnos higienistė. Buvau išvykusi į Daniją mėginti gauti darbą pagal specialybę. Norint ten dirbti, pirmiausia reikia susitvarkyti dokumentus, kad gautumės leidimą legaliai dirbti pagal savo specialybę. Aš tą leidimą gavau, bet tik po pusės metų nuo dokumentų išsiuntimo. Bet vien leidimo nepakanka, danų kalbą mokėti būtina.
darbas skandinavijos salyse r***t@h***l.com (ID: 1518) 2009-10-29
Isvaziuot nematau problemu,bet su darbu kt.dalykas.Jau puse metu bandau isidarbint.Be vietines kalbos beveik neimanoma.Jei atrasiu kokia galimybe,pasisakysiu.O kokia salis konkreciai domina?as danijoj.
darbas Norvegijoje v***e@g***l.com (ID: 1860) 2009-05-13
uzeikit i puslapi www.nav.no arba www.finn.no skelbimu kiek tik nori, reikia tik kreiptis!:) cia konkreciai del darbo Norvegijoje. sekmes!:)
***darbas Skandinavijoje*** v***c@g***l.com (ID: 3213) 2009-04-08
as taip pat jau beveik puse metu ieskau galimybes ten isvaziuot, bet sunkiai sekasi

Žinutes gali rašyti tik registruoti vartotojai.

Atgal į forumo kategoriją

Atgal į forumą

Odontologija.com | Visos teisės saugomos. El. paštas: info@odontologija.com